Το Rofos Boat Trips άνοιξε για πρώτη φορά πανιά το 2012 για να προσφέρει μια διαφορετική και συναρπαστική εμπειρία στο νησί της Πάρου. Η πετυχημένη πορεία μας από τότε οδήγησε σε μία πρόσφατη αλλαγή σε ένα μεγαλύτερο, πλήρως ανακαινισμένο σκάφος. Ο Ροφός είναι ένα παραδοσιακό, ξύλινο καΐκι, 14 μέτρα σε μήκος και 5 μέτρα πλάτος. Έχει ανακαινιστεί πλήρως το 2017 από εξειδικευμένους κατασκευαστές πλοίων στην Πελοπόννησο με φροντίδα και αφοσίωση στην ιστορία και το διαχρονικό πρωτότυπο σχεδιασμό του. Μπορεί άνετα να χωρέσει μέχρι 45 άτομα και να προσφέρει όλες τις απαραίτητες ανέσεις για να σας εξασφαλίσει ένα απολαυστικό και ασφαλές ταξίδι στο Αιγαίο.

Στο Ροφό μπορείτε να χαλαρώσετε κάτω από τον ζεστό, καλοκαιρινό ήλιο ή να ξεκουραστείτε κάτω από τη δροσερή σκιά που παρέχεται από τα εγκατεστημένα σκίαστρα. Υπάρχει, φυσικά, ιδιωτικός χώρος για να μπορείτε να αλλάξετε στο μαγιό σας, ένα WC και ένα ντους, απαραίτητο μετά από μια αναζωογονητική βουτιά στη θάλασσα.

Συντηρούμε και βελτιώνουμε τον Ροφό συνεχώς ώστε να απολαύσουν οι επισκέπτες μας μία υπέροχη και χαλαρωτική εμπειρία χωρίς προβλήματα και δυσάρεστες εκπλήξεις. Το φιλικό μας πλήρωμα και ο Καπετάν Ηλίας θα φροντίσουν ώστε να περάσετε αξέχαστα.


 

Κάνε κράτηση