Δύο ταξίδια καθημερινά, 10:30 με 14:00 & 15:30 με 19:00. Το κόστος ανά ενήλικα είναι 30€, για παιδιά 6-14 ετών 20€ και μέχρι 6 ετών δωρεάν. Αναχώρηση από το λιμάνι της Αλυκής.

Πρώτος μας προορισμός το όμορφο Παντερονήσι με τα γαλαζοπράσινα νερά. Μένουμε εκεί για 30 λεπτά. Οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν τον ήλιο και να βουτύξουν στα κρυστάλλινα νερά με ή χωρίς μάσκα που παρέχεται από το σκάφος. Δροσιστικά ποτά και φρούτα θα σας περιμένουν στο σκάφος.

Δεύτερη στάση η μαγευτική Σπηλιά του Πειρατή. Εδώ ρίχνουμε άγκυρα για μία ώρα και οι επισκέπτες μας μπορούν να εξερευνήσουν την σπηλιά και τον βυθό της με μάσκες που παρέχουμε εμείς. Συνεχίζουμε με παραδοσιακούς μεζέδες, ποτά και αναψυκτικά. Κατά την αναχώρηση κάνουμε μία σύντομη στάση στην υπέροχη σπηλιά της Τρυπητής για φωτογραφίες.

Τρίτος προορισμός είναι ο Άγιος Μύρωνας, όπου για μισή ώρα οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν μία τελευταία βουτιά σε διάφανα νερά πριν την επιστροφή μας στον λιμανάκι της Αλυκής.

Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, το πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει κατά την κρίση του καπετάνιου και την σύμφωνη γνώμη των επιβατών για ένα ασφαλές ταξίδι.


 

Κάνε κράτηση

Λιμάνι Αλυκής

Σημείο αναχώρησης και επιστροφής.

Παντερονήσι

Πρώτη στάση: Γαλάζια νερά.

Σπηλιά του Πειρατή

Δεύτερη στάση: Σπηλιά του Πειρατή.

Άγιος Μύρωνας

Τρίτη στάση: Άγιος Μύρωνας.